שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2014 | 13:18 | מאת: מאי

היי אודי, רציתי לדעת אם גם למטפלים יש את הצורך/ רצון שמטופלים יעריכו אותם ויאהבו אותם? או שזה לא משנה להם?

27/07/2014 | 18:36 | מאת: סיגלללל

כל אדם שמח ורוצה שיעריכו אותו. אדם שמח לחוש נחוץ, נעים חכם ועוזר בכל קונסטלציה. את, הרי תהיי מאושרת אם הבוס שלך יהיה מבסוט ממך, למרות שאת לא מטופלת שלו... אפילו אם בעל המכולת יאמר לך שאת נחמדה, יהיה לך נעים. אני מניחה שכמות הנזקקות להערכה וההכרה משתנה מאדם לאדם, ממטופל למטופל ואפילו ממטפל למטפל... בכל אופן, כן, מניחה שזה חשוב להם לדעת.

הי מאי, זה נחמד (כמו שכתבה סיגל) שמעריכים אותך. זה לא מה שמוביל את המטפל בטיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית