.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2014 | 10:34 | מאת: שמלי

אז למה אמרת שיש לי מקום כאן? לא נשמע שבא לך לענות לי

27/07/2014 | 13:26 | מאת: קוראת שקטה

שמלי.. מחשבה יוצרת מציאות! את כל הזמן חושבת שידחו אותך ובסוף זה באמת יקרה.. תתני מקום גם למשהו אחר.. במקום לחפש אישור שדוחים אותך כל הזמן.. תתחילי לצאת מהעמדה הקורבנית הזאת (זהו זה אבוד וכו) ולקחת אחריות ולהתמודד.. גם אם את מרגישה מאוד דחויה תנסי לשנות קצת גישה ולצאת מהמעגל הנוראי שאת נמצאת בו!

הי שמלי, גדול עלי הדבר הזה...זה המצב. כנראה שבכל מקום שאליו תגיעי, יסתיים הדבר בזה שלא יהיה לך שם מקום. אין לי פתרון עבורך. קטונתי. תצטרכי להסתגל לעובדה המעציבה הזו או להפסיק להתבכיין ולהתחיל ליצור לעצמך מקום. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית