במבי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2014 | 13:02 | מאת: נעמה.

תראי איזה קטע! בדיוק מישהו הראה לי כתבה שמתארת מחקר שמראה שגם כלבים מרגישים קנאה... ישר חשבתי עלייך. ;) (יש לי רק באנגלית, אני מצטערת... http://www.thespectrum.com/story/life/2014/07/26/yes-dogs-also-become-jealous/13232781/ ) לא סתם אנושי. עמוק, טבעי וחייתי. נעמה.

27/07/2014 | 23:07 | מאת: .במבי פצוע..

הזדהיתי עם הכלבים הקנאים :) גם אני הפכתי להיות אגרסיבית ושתלטנית :) כנראה החלק "הכלבי" שלי השתלט עלי לחלוטין.. זה נרגע כבר.. אמא צביה הצליחה להרגיעה את הקנאה.. את יודעת ? היום, אני חושבת שכבר בשישי, כבר לא חשבתי בכלל על הכלב הזה.. איכשהו הקטע הזה נגמר.. מרגיש איתה שוב רגוע כזה.. איזה בטחון, שלווה כזו.. הרגשה נעימה.. תודה לך מתוקה :)

28/07/2014 | 18:12 | מאת: נעמה.

נראה לי שזה מראה כמה שאמא צביה מכירה אותך, איך שכל כך מהר היא מוצאת לכן את הדרך חזרה לשלווה ולביטחון. :) אפשר ללוות מכן קצת נעימות? בפגישות שלנו "מקולקל" לאחרונה... נעמה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית