אומץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2014 | 23:03 | מאת: מאי

היי אודי, מתחשק לי לשתף שהיום הלכתי לבקר חיילים בברזילי וסורוקה הכנתי להם המון משלוחים וברכות והבאתי להם ספרי תהילים :) וכולם שמחו.. והייתה סבתא אחת של חייל שכל כך התרגשה מזה שהיא פשוט התחילה לבכות... היה מאוד מרגש.., וזה מילאה לי קצת את הריקנות המטורפת מבפנים.. כמה עיניים מלאות באומץ וצניעות גם ראיתי היום.. זה כל כך עוצמתי הלוואי והייתי אמיצה בטיפול להילחם בתלות ושהיא לא תהיה מרכז חיי.. כי יש כל כך הרבה מעבר!!

הי מאי, מרגש לשמוע. באופן מעניין ופרדוקסלי, נתינה יכולה למלא דווקא... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית