דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2014 | 15:48 | מאת: מילי

אודי, אינ מצטערת ששוב אינ, הדברםי שכתבת גרמו לי להרגיש כפויית טוהב, אליך, המילים שלך היו חדות וכועסתו ואני התקפלתי והרגשית דחוהי, מאוהס. אודי, הז מה שאני גורתמ למטפלים להרגיש? בגלל הז הם עזבו אותי? אתה כועס עלי? אהת יודע שאתה הקשר הכי אינטניסבי שיש לי? שאהת חשוב לי? אינ כל כך נחרתד מהמחשהב שפניתי אלךי בצוהר פוגעינת.

הי מילי, כפי שכתבתי - איני כועס. אני משקף לך את חוסר האונים שאת מעוררת. השילוב של נואשות מצד אחד וחוסר תקווה מהצד השני - לא משאירים הרבה מרחב. גם עוצמתה של ההפרעה ממנה את סובלת כמו גם האובדנות - הופכים לעתים את המשקל שאת שמה על יכולתי לסייע כאן לאשליה שיכולה להיות מסוכנת. וכן, את מדי פעם תובענית ותוקפנית בפנייתך אלי. לא תמיד יש לי מה לעשות עם זה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית