כלב בן אדם :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2014 | 13:03 | מאת: .במבי פצוע..

אודי :( יש בי חלק שצופה כאילו מלמעלה ואומר לי :" במבי, התחרפנת לגמרי, הכלב שלה,הוא רק כלב ! הייחס המיוחד שאמא צביה משקיעה בך הוא יחס שונה לגמרי.מה קורה איתך במבי." עוד אומר הקול הזה : " במבי, הקנאה הזו היא קנאה באח קטן שהגיע "-בדיוק כפי שאמרת לי אתמול. אבל הקול הזה חלש... הקול הדומיננטי הוא הקנאה והכאב הבלתי נסבל שתוקף אותי. החלטתי שלא אגיע אליה היום. לא אודיע כלום. אתן לה שתתייבש ותחכה לי במהלך כל ה 50 דקות. שהיא גם לא תלך לשום מקום, אפילו פיפי לא תעשה,שמא אגיע בדיוק בדקה הזו. אתמול קראתי לה כל הזמן בוגדת. כאילו שהיא בוגדת בי בגלל שהכניסה את הכלב הקטן והמטורלל שלה הביתה. אודי :(((((((((( אני גם רוצה שהיא תכניס אותי לבית שלה :((((((( אני מתה מכאב :((((((( למה רק הוא ??? אתמול גם שאלתי אותה איזה מצע היא הכינה לו. למטורלל הקטן שלה. היא לא ענתה לי. כשכבר לא יכולתי עם הכאב הזה, שאלתי אותה, אולי עברת ליד הכלבייה , ראית שמוציאים אותו ועומדים לשחוט אותו. הסתכלת עליו ושמעת את הבכי השקט שלו לפני שממיתים אותו ולא יכולת לעמוד מנגד ולכן החלטת לאמץ אותו ?? היא לא ענתה לי. אודי :( הכל נהרס.:(( לא מגיעה אליה יותר. אני אגיע אליך !!!!!! וכן, אני אומר מייד בטלפון :" אודי:( זו אני במבי אתה מסכים לאמץ אותי ? :( :((((((((((((((

24/07/2014 | 14:11 | מאת: מיכ

במבי יקירתי, למטפלת שלי יש חתול, היא ספרה לי פעם, מעולם לא ראיתי אותו והיא ספרה לי שהוא מתרפק :( גם אני הייתי רוצה.. ויש לה שני ילדים שאותם ראיתי בפייסבוק כי לא יכולתי להתאפק וחיפשתי...גם לי היו פרצי קנאה לעיתים.....אני יודעת שיש לה עוד אנשים שהיא אוהבת עוד ולא במקום!!! זה לא מוחק את כל האהבה שיש לה כלפייך, הכלב לא במקומך! לך היא מקדישה זמן יקר ואיכותי שהוא רק שלכן..משהו מיוחד!! אף כלב או אדם לא יקחו ממך את זה!! אמא אוהבת את כל הילדים שלה גם כשנולד אח חדש :) ואת היית קודם :), אל תבטלי את כל הטוב, חבל, מיכל.

24/07/2014 | 20:41 | מאת: .במבי פצוע..

את צודקת.. זה אולי לא במקום.. בחוויה זה קשה.. זה כנראה גרוי לאח קטן שנולד.. הכלב "נולד אחרי" הוא עכשיו התינוק שכל תשומת הלב והאהבה מופנים כלפיו.. את הכלב היא בחרה עכשיו. הוא הרצוי, הנבחר, המועדף. את מבינה את ההבדל ? גם לאמא צביה יש ילדים. אבל הם היו לפני.. לפני שהיא הכירה אותי. מבינה את הגרוי שהכלב המטורלל שלה עושה לי ? אני יודעת שגרוי הכלב הוא לחוויה מוקדמת מאוד.. ובכל זאת, למרות הידיעה. הכאב גדול. היום כן נפגשנו. הגעתי בסוף, אמרתי לה שאני אעזוב אותה ואלך לאודי כי הוא שווה אותה פי אלף. אבל אני יודעת שבחיים לא אוכל להגיע לטיפול אצל מטפל גבר. בגלל הפגיעה המינית שעברתי בילדותי. החיים הם אוסף של כאב מצטבר :(

24/07/2014 | 22:03 | מאת: רחל רחל

זה מרגיש לי בריא..אפילו בריא מאוד.. להרגיש ככה. שמחה בשבילך שנותנת מקום לרגשות האלה.. גם אם זה לא קל. רחל.

הי במבי, לא נהרס, קצת נפגם. זה יחזור ויהיה בסדר. כנראה הכאב והקנאה יצאו אל מול הכלב המסכן, אבל הם היו שם. חשבתי לצרף לך את השיר לולו, אבל נראה לי יותר מתאים זה: https://www.youtube.com/watch?v=WKceBTMwpKQ אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית