דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2014 | 07:02 | מאת: מילי

אודי, סליהח אם פגעית בך. בקריאת תגובותיך הצטערתי שאל אוכל לדבר איתך, להסביר את שנכשלית להסביר... אני מרגיהש שאני שוב ושוב נכשלת בנסיונתו להעיבר אליך את תחושוית ומכעיהס אוךת. אני מניהח שאהת מנסה ללמד אותי משהו על יחסםי כשאהת אומר שדרך פניותי אליך גורמתו לך להרגיש מה שאני מריגשה הםא אתה מעדיף שאל אבוא לכאן? שאבוא אחרת? תולכ לעזור לי? תודה שאתה

הי מילי, איני כועס כלל. אני באמת חושב שמה שאת מחפשת מולי זה שאהיה עד לחוויה שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית