.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2014 | 18:40 | מאת: שמלי

אני רוצה שהיא תאהב אותי זה אפשרי?

23/07/2014 | 18:50 | מאת: שמלי

ברור שלא אבל אני ממש רוצה!!

23/07/2014 | 20:48 | מאת: נעמה.

היי שמלי, זה הזכיר לי שפעם מישהו התעצבן עליי כשאמרתי משהו דומה וענה לי: "את לא יכולה להחליט בשבילי אם אני אוהב אותך או לא! למה נראה לך שאת יודעת יותר טוב ממני?". מרוב הלשנוא את עצמי יצא שהחלטתי בשבילו וחשבתי שאני יודעת יותר טוב. אני יודעת שהקול המכאיב בך יכול למלא עמודים שלמים על ה"למה?", אבל כשמרחיבים את השאלה ל"למה זה כזה ברור?" מכניסים גם את המורכבות של אדם נוסף וקצת יותר קשה לנחש. נעמה.

הי שמלי, כשזה ברור - נשאר רק הצורך הזה שלעולם יישאר נואש ומכאיב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית