החיים גדולים עלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2014 | 10:55 | מאת: יוני

אני בן 29 שעשה את כל הטעויות האפשריות עד כה הן מבחינת בחירת מקצוע הן בבחינת עיתוי החתונה והן בבחירת האשה אני לא יודע מה לעשות אני מרגיש שמצבי הנפשי מתדרדר ואין לי עם מי לדבר , זה מתבטא בירידה במשקל עצבות חוסר חשק לפתוח את הפה קשה לי לחייך אני מרגיש שהחיים סוגרים עלי שהם מנצחים אותי אני מרגיש מובס ואני לא יכול להעמיד פני חזק יותר אני רוצה להתפרק לפעמים אני מרגיש שאין לי טעם לחיות הדבר היחיד שעוזר לי בני בכורי רציתי לדעת מה קורה איתי ומה אפשר לעשות אם בכלל שיעזור לי להתמודד

שלום יוני, אני משער שיעזור מאוד אם תפנה לפסיכולוג כדי לבדוק איך אתה יכול להחזיר אחיזה וטעם לחייך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית