למה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2014 | 22:36 | מאת: מילי

אתה צריך לש מןע את כל זה, איזו זכות יש לי להלןי ולהיצף אוךת במילים שלי בתוחשות שלי באכב שלי??? אל יכולתי יורת הכל יותר מדי ורוחות מלחהמ ילידם חיילםי שלא חוזרים ילדים שמתים אנישם פוחדים. והרעש בפנםי שלא הפסיק ותנוהע כל היום מנסה להרגע ואני כבר יותר בסדר אודי יכוהל לשלוט ואין לי בריהר ג כשאף אחד אל מקשיב. לקחית כדור להרעג ועוד אחד ועוד אחד ועוד יכ אל עזר שום דבר הרעש היה קהש וגם קתצ שתיתי וכאהב לי הבןט מאוד והייתי צריהכ לחתוך את הבןט שאל תכאב והדם קצת עהש לי שקט והקאתי והרגתשי מגעילה והתקללתי חשרפו החתיכפ. ועכויש אני יותר טוב כי כבר אני יותר בסדר אודי אני הולתכ לטיפול ולוקחת תרופות ומתאפקת מאוד לא לשלוח אימיילים שאל אקלב עליםה תשוהב לפסיכולוג שהיה והפסיכיאטר שהיה ודחה אותי. אינ יותר בסדר כי אינ יודעת להתגאר לבד אודי. אבל להמ אתה צריך לשמוע את כל הז

הי מילי, את כותבת שאת יותר בסדר, אבל כתיבתך שוב נעשתה "הפוכה". אודי

23/07/2014 | 23:46 | מאת: מילי

מה הז אומר אם הפוהכ הז לא המ שרציתי שיהיה חשבו

מילי, זה אומר שזה הזמן לפנות לעזרה. לא בפורום וירטואלי ולא בסייבר, כמו שכינית אותי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית