רייקנות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2014 | 18:30 | מאת: ברוכית

מה זו הרייקנות הזו שהרבה מדברות עליה כולל אני??נשמע כמו איזה מכנה משותף...,\ אבל של מה?? ממה הרייקנות? האם זה ממשי או רק תחושה ולא משנה מה...?ולמה יש כאלו שחווים אותה וכאלו שלא?במה זה בעצם תלוי?התחיל?יושב..?כולל לגבי התיסכול,המועקות,תחושת החסר הגדול,הזעם,הקושי בלהסתפק בגבולות של הטיפול שככ מתסכלים?מה זה??למה זה?? ומה צריך בעצם לקרות כדי להתמלא???ולהרגיש גם כך.ולאורך זמן...?

שלום ברוכית, איני יודע להשיב באופן גורף. אולי תנסי לספר על התחושה שלך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית