משיכה למטפל...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2014 | 20:42 | מאת: ברוכית

חלמתי על המטפל שלי.חלום מיני.אין מצב שאספר לו.בעיה לא?גם לא זוכרת בדיוק.אבל הקונספט היה כזה.לא נוח לי לדבר על זה.מביך אותי.בטח אם זה חד סטרי.מה עושה עם התחושות האלו?המשיכה המינית?הרצון למצוא חן בעינייו וכו...?הרי זה מחבל לי בטיפול לא?קשה לי גם ובעיקר מעצבן ומתסכל שלא באמת יודעת מה הוא מרגיש כלפיי? האם החלום הזה זה לא רק פאנטזייה,אלא תחושת בטן שיש כן משיכה וגם מצידו...??הרי לא אקבל בכל מקרה תשובה ממנו. אז...??מה עושה עם כל זה??

שלום ברוכית, בעיה שאינך יכולה לדבר על זה, כן. נסי לדבר אתו לפחות על המבוכה שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית