כואבת ומקנאה. מאוד :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2014 | 23:10 | מאת: .במבי פצוע..

אודי :( תשמע משהו הזוי. נכון עכשיו במצב המטורף שאנחנו נמצאים ? אז כן, שלשום הייתי מפורקת ולא הצלחתי להרגע מכל ההרוגים. לא יכולתי להפסיק לבכות. גם אצל אמא צביה משהו היה מפורק. בכיתי ללא יכולת להפסיק.הרגשתי גם המון אשמה על כך שהחיילים למעשה מקריבים את חייהם בכדי שאני אוכל לשבת בנחת ולהקליד הודעה בפורום.. אתמול זה היה שלישי אז לא נפגשנו. בערב כשעשיתי הליכה (אני נוהגת לעשות הליכה כמעט כל ערב) פתאום אני רואה אותה הולכת ברחוב עם הכלב שלה ! תבין אודי, אני יודעת שזה הזוי.. עד עכשיו אני יודעת שלא היה לה כלב. (היתה לה מזמן אבל היא מתה ) ידעתי שהכלב שהביאה -חדש. ככל שעבר הזמן התחלתי להרגיש שאני מקנאה בכלב. היום שאלתי אותה ממתי הכלב, מאתמול ? והיא ענתה לי שכבר כמה ימים.. כל הפגישה רק דיברתי אליה ועליה ועל הכלב החדש שלה מילים נוראות. אני מתה מקנאה בכלב :((( ראית ? אמרתי לה. איתי את רק בכאילו. עם הכלב את במציאות !! את הולכת איתו לטיול, קונה לו את האוכל הטוב ביותר בסופר. את בחרת אותו !!! את רצית ורוצה בו !!! וואוו אודי, אני שונאת את הכלב שלה !!! אני יודעת שזה הזוי, אבל אני משתגעת מכאב וקנאה בכלב שלה.. אמרתי לה היום. את לא בחרת בי. אני הגעתי אלייך. אולי לא סבלת אותי בהתחלה ? אולי שנאת אותי ? אולי הייתי כמו עצם בגרון שלך ? התנחמתי רק בעובדה שלא מאפשרים בסופר להכניס כלבים. אמרתי לה שכשהיא תכנס לסופר ותקשור אותו בחוץ, אני אשחרר אותו בכדי שילך לאיבוד ומישהו אחר יקח אותו. :( אודי אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל אני משתגעת מכאב וקנאה. למה היא הכניסה עכשיו כלב ??? אני לא מספיק טובה בשבילה ??? אני יודעת שאני מדברת שטויות. אבל כך הלב שלי מרגיש. אני שונאת את הכלב שלה !!!!! :(((

הי במבי, אף אחד לא אוהב לגלות שהגיע אח חדש הביתה שלוקח את כל תשומת הלב... אודי

24/07/2014 | 14:12 | מאת: הילה

מסכימה איתך היא ממש ממש חוצפנית:))) הילה

24/07/2014 | 20:32 | מאת: .במבי פצוע..

מתוקה.

24/07/2014 | 23:49 | מאת: בובי

עשה לי מרגיע ותחושה שאנלא סתומה לקרוא אותך! הכלבה של המטפלת שלי נמצאת יחד איתנו בחדר... בד"כ אני בשלום איתה, אבל הכלבה מוציאה ממנה משהו שאני מוציאה ממנה לעיתים נדירות- משהו שונה בהבעת הפנים שלה התמוגגות כזו...והיא גם נוגעת בה מולי.. וגם אני רוצה!! ולא אמרתי לה..אולי מתישהו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית