חדשות עצובות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2014 | 11:04 | מאת: סוריקטה

הי לכולם, כרגע אני 'נעולה' על החדשות הקשות. גם אחי קיבל צו 8, האזעקות לא פעם תופסות אותי בחוץ עם התינוקת החמודה בה אני מטפלת כרגע. ימים לא פשוטים וכואבים. ד"ש לכולם, ואם מישהו רוצה לכתוב לי - אנא לענף הראשי של העץ, כי אין לי בימים אלו גישה למחשב. כותבת דרך הסלולר. שלכם, סוריקטה

23/07/2014 | 20:54 | מאת: -חנה

שיהיו בשורות טובות. שאחיך יחזור בשלום יחד עם כל החיילים שלנו..

23/07/2014 | 22:23 | מאת: הילה

תגובה ממש ארוכה והיא לא נקלטה תרגישי טוב יקירה

23/07/2014 | 23:04 | מאת: נעמה.

נתקעתי כי אין לי מה להגיד. בדיוק התכתבתי עם חברה שגויסה ("רק" לבחוץ לפחות) וכל מה שהיה לי להגיד זה שאני שולחת המון אהבה. אז גם כאן, אהבה חום יחד זה מה שיש לי לומר. נעמה.

הי סוריקטה, עצוב, מסוכן ומפחיד. אודי

24/07/2014 | 20:36 | מאת: סוריקטה

הי, תודה חנה, נעמה, הילה ואודי יקרים על תגובות רגישות, תודה שכל כך השתדלתם. שלכם, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית