דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2014 | 00:13 | מאת: מילי

הייתי רוצה לענות בשאלה... מה אתה חושב? אני מבקשת שתעזור לי להתנגד ולהרגיש שזהו הדבר הנכון. אני ,מבקשת שמישהו יעזור לי להציל אותי. אני מתחננת. אני זקוקה למגע שיאפשר לי להתאבל גם על הכשלון ולא רק על הטראומה. אף אחת לא חעזור לי להפרד, זאת.אני יודעת. כמעט כל המילים שלי אליך הולכות לאיבוד כשאתה.מסכם במשפט שאלה ומנסה.לבדוק היכן אני עומדת מולך אודי, אני חייבת עזרה

הי מילי, טוב שאת מבהירה זאת. אין לי אלא את המלים שלי שגורמות לשלך ללכת לאיבוד. זה פלונטר בלתי פתיר. כשלון ידוע מראש. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית