לא מוצאת מקום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2014 | 08:33 | מאת: הילה

להניח בו את הגוף שלי את הראש שלי אין לי מקום להיות בו

21/07/2014 | 17:07 | מאת: נעמה.

היי הילה, מקווה שבינתיים התחברו הראש והגוף, יותר קל למצוא להם מקום כשהם לא דוחפים זה את זה, כשהם אחד. יש לך מקום כאן, יש לך מקום (כרגע כואב) בטיפול, לפעמים את מוצאת את מקומך בעבודה. הצלחת להרגיש בנוח באחד מהם היום? במקום חדש? מרגישה שהתשובות אצלך ומאמינה שאם עוד לא מצאת, זה עוד מעט יגיע... בינתיים מזמינה אותך לשבת לידי, אם תרצי. נעמה.

הי הילה, תמיד יש כאן מקום, אבל הנה שיר מתבקש: https://www.youtube.com/watch?v=jj69P5rOwkQ אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית