אודי, לא טוב לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2014 | 17:29 | מאת: -חנה

אווף. לא טוב לי מכל מיני סיבות..אפילו רע. היום הייתי אצלה ובקושי הצלחתי להגיד משהו בכלל. לא טוב לי. רוצה לוותר, להרפות. מרגישה שאולי עדיף לא לנסות ולהרים ידיים, מאשר לנסות ולהתאכזב מה שקורה פעם אחר פעם. אני לא מדברת על משהו ספציפי, זה כבר יותר מדי דברים. עבודה, (אין) חברים, משפחה ועוד... לא מצליחה להזיז את עצמי, לא מצליחה לקוות, להאמין, לנסות, לעשות משהו.. אני רוב היום במיטה.. חוזרת מהעבודה נכנסת ישר למיטה. אין לי כוח לאנשים. נעלבתי מכל מיני ואני לא רוצה לדבר איתם.. אין לי כוח לחיות ככה.

הי חנה, יש ימים שלא טוב בהם... אודי

22/07/2014 | 00:47 | מאת: -חנה

זו תקופה.. אבל לא חשוב.. מרגישה שבכלל לא הבנת אותי.. אין לי כוח וזה לא משנה כי אתה הולך עכשיו ומניחה שגם לא תראה ולא תגיב להודעה הזו.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית