חיים דפוקים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2014 | 18:02 | מאת: -חנה

אתה זוכר שאמרתי שיש לי ראיון? אז היום החזירו לי תשובה... ולא. וכשהייתי שם ראיתי מישהי שגם באה לראיון ואני מכירה אותה. והיא אפילו חברה שלי. טובה. היא לא ראתה אותי ולא אמרתי לה כלום. היא לא אמרה לי שהיא הולכת לראיון. כנל אני. בינתיים אני גם לא יןדעת אם היא התקבלה ןיש סיכוי גדול שכן. ועוד הרגשתי טוב בראיון. חרא. נמאס לי. רוצה להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה. חיים דפןקים. עכשיו אין לי ברירה ואני צריכה לעשות משו אבל אחכ אני מתכוונת להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה. רוצה למות עכשיו!!! שום דבר טןב אין בחיים שלי. ואני מנסה. אבל אחרי דבר כזה אני לא.רואה שום טעם לחיות.

24/04/2014 | 18:39 | מאת: הילה

חבל, חבל כל הזמן לזרוק את עצמך בין 2 הקצוות. התקבלת לעבודה וזה נפלא. זה טוב, זה התפתחות. את מצליחה לראות גם את זה? ומה דעתך על להיכנס למיטה עם ספר טוב? אולי סרט? מוזיקה? לנוח, להרפות, לנשום........ שבת שלום. הילה-hila

24/04/2014 | 22:55 | מאת: -חנה

ככה זה כשאני כותבת מהפלאפון הוא לא שולח לי למייל כשיש תגבוות. אבל לא התקבלתי איך הבנת שכן?

הי חנה, קיבלת תשובה שלילית וזה מבאס ומעציב. החוכמה זה להתאושש ולהמשיך הלאה, לדבר הבא. ההרגשה הקשה אינה נמשכת לנצח. זה עוזר אם זוכרים זאת. אודי

24/04/2014 | 22:33 | מאת: -חנה

עכשיו אני בכלל מרגישה טוב יותר. מעניין לפי מה אתה מחליט לשנות ומתי להשאיר.. אז דווקא כאן החלטת להחליף.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית