אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2014 | 18:17 | מאת: הילה

אודי, בהמלצת הפסיכולוג שלי, והעוסית השיקומית אני עוזבת את האזור שאני גרה בו לעיר סמוכה. זה מעבר לא פשוט. מורכב מהרבה בחינות. ראיתי כמה דירות. הכי התאימה לי מבחינת המחיר דירה חמודה. יש מטבח חדש. יש סלון יפה. יש אור, אוויר, והרבה חלונות. המחיר סביר. יש קושי שחדר המדרגות מוזנח. וגם השכונה. זה שכונה בהתפתחות. אין לי הרבה ברירות. ואני לא רוצה להיכנס לבוץ כלכלי. אודי, אתה שומע את הלב שלי דופק כמו תופי טם טם? אודי. קשה לי. זה מפחיד. הילה- hila

הי הילה, זה אולי מפחיד, אבל גם הרבה מרגש. לפעמים יש בינהם דמיון רב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית