ללכת?...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/04/2014 | 14:39 | מאת: רחל

שוב לא נפגשנו חודש... החג, הייתי עסוקה, הוא היה עסוק.. או שדחיתי את הפגישה איתו שוב ושוב כי חוששת להגיע.... והוא שותק. לא שואל אותי מתי מגיעה... כאילו מאפשר לי להחליט... אבל אני מסתבכת. וחוששת להגיע. מה זה יעשה לי שוב המפגש איתו. ולא מבקשת. ושותקת גם.. ודווקא הפגישה האחרונה שלנו הייתה טובה, קרובה... ללכת? לא ללכת??... להמשיך בשתיקה הזאת עד שארגיש שרוצה להיפגש?.... רחל.

הי רחל, השאלה שלך היא התלבטות. אפשר להתלבט אותה בפגישה, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית