שונאת את אמא שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2014 | 01:49 | מאת: מימה

את הניכור המסריח שלה. בה לי ממש לירוק עליה לפעמים בבוז. איך היא מצליחה עם היחס המנוכר שלה להוציא כל קמצוץ של הענקה לבבית שאמורה להתקיים ביחסי הורים כלפי ילדם במידה סבירה כלשהי ולא לשדר לילד שלך שהוא מטרד פולשני בלתי רצוי ולהכנס למקח טריטוריאלי קטנוני ועויין. היא מטומטמת. יש לי אמא מטומטמת. היא לא ראויה לילדים בכלל. היא אפס בהענקה רגשית. אם יהיו לי ילדים משלי מבחינתי אני אשתדל לצמצם את השהות שלהם למינימום עם האשה הטיפשה הזאת.

הי מימה, לדעתי את מתחילה להתקרב קצת אל מקורות הכעס האמיתיים. לתסכול המקורי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית