אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2014 | 21:50 | מאת: מילי

מגעו איךנ אומר משוה חזק. אמריהשיש הב מערב למשפטי פרווה, מדויר עי,ונים מקומיים. תתייסח אלי זו אינ שמספרת לך כל כך הרבה. בלילהאינ אל נותנת לו שיתקבר אלי, אני פוחתד.בפעם האחורנה איבדתי את ההכרה.הם סביבי כל הוים כמו במחלו שדים. נוגיעם מתי שרוצים ואיפה ואיך. ברק טוב ילדים. אמא אני רוהצ שוקו. שניים מחזיקים ואחד נכשב עלי. אמא אני אובה אותך. איני יכלה לצעוק סותימם את פי כאב חד. לא רוהצ את החולצההזאת. בסאד חמוד נבחר אחרת. הופיכם אוית כי נאו לא הצליח. מכים. אל יכוהל להיות שם כל הזמן.לפעמים טיפול מצלחי ולפעמים אל לפמעים אשופז מצליח ולפעמים לא. לפעמים שוכחים ולפעמים הכל מציף העוצמות ומילים מגעילות של אוסנ ומעהש סדום אליומת וברוטילות. כל היום. מה איהש? חייבים להצילח אחרת אל אשרוד.

הי מילי, אני לא בטוח שהבנתי את כל המילים, אבל ממה שכן - אירועי היום יום עם הילדים נחווים אצלך כשחזור והחאייה של אונס. תני צ'אנס לטיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית