עוד שאלה קטנה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/04/2014 | 15:03 | מאת: רחל

האם זה כשל של המטפל שלי שאין לנו זמן קבוע??... אומנם כבר שנה ו3/4 בטיפול, וכל שבוע אני/הוא שולחים הודעה אחד לשנייה מתי נפגשים.... וכן, הזמנים שלנו לא ממש מסתדרים... ותמיד מבטלת משהו כדי להגיע אליו, אז זה משתנה כל פעם.... אבל עדיין. בשנה הראשונה לי היה קשה להתחייב נפשית לטיפול, והוא זרם איתי. אבל זה נראה לי טעות. נראה לי שהוא היה צריך להגיד לי אם אנחנו לא מוצאים זמן, אז לא מטפל בך ככה. ועכשיו שמבקשת שוב ושוב זמן קבוע, הוא לא מצליח, לא יכול להתחייב ליום שאני יכולה..... ומצד שני, הוא אחד המטפלים הנחשבים, והוא יכול לוותר עליי בקלות ויש לו רשימת המתנה של מטופלים חדשים שרוצים להגיע אליו, אבל הוא לא מקבל כי הוא עמוס...ובכל זאת הוא לא מוותר עליי. ומצד שלישי או רביעי זה כבר פוגע. נראה לי שאפילו לא מעודכנת כמה. כי זה מאלץ אותי לחשוב שוב ושוב האם ללכת לטיפול, האם לוותר, מאפשר לי לא להתחייב או להתמסר לטיפול, מה שעושה כל חיי בקשרים עם אנשים ובני זוג... רחל.

הי רחל, לקביעות יש משמעות רבה. זה לא מקרי כנראה שאין לכם זמן קבוע. תעלי את זה שזה מפריע לך. בעיני זה חשוב ביותר, כי כמו שכתבת - זה מעיד על נכונותך להתחייב... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית