מתגעגעת..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/04/2014 | 17:22 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, אתה יודע ? קורה משהו ממש ממש אמיתי דרך קשר רצוף בפורום.. אני למעשה בקשר רציף איתך בפורום הזה ארבע וחצי שנים. התחלתי ונשארתי כל הזמנן רק בניק במבי. לטוב ולמוטב.. אתה והקוראים מכירים בי חלקים די נרחבים. גם מצבים שונים ולפעמים אף משונים והזויים בם הייתי. אתה יצאת לחופשה די הרבה זמן..(במונחים שלי) מרגישה שמתגעגעת אליך ממש ממש.."שומעת" משפטים שלך שנאמרים בסגנון המאוד מיוחד שלך..ומרגישה אותך יש ובו זמנית גם חסר לי שאתה אינך עכשיו.. וחוצמזה, אמא צביה חזרה ואנחנו שוב ביחד בטוב..רגוע כזה..שלווה כזו..שקט של ציוץ צפורים חרישי ואוושת העלים שמלטפים את האוזניים שלך-במבי.

הי במבי, גם אני התגעגתי. אודי

24/04/2014 | 08:41 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, כשקראתי את תגובתך, "ראיתי" אותך יושב על החול במדבר..מסביבך חול וחול וחול..שקט..דממה..ממרחק אתה רואה את השמש שוקעת..השמים מקבלים גווני כתום,אדום, כחול,סגול..לאט לאט השמש שוקעת..אתה מרגיש צביטה בלב.."רואה" את אביך שאינו אך הינו.. מזכיר לי שכשישבתי על החוף בזמן השקיעה,הקשבתי לגלים המתנפצים אל הסלעים, הרחתי את הריח המלוח של הים,הרגשתי שהלב שלי מתנפץ לרסיסים מכאב שאין לו מילים..הרגשתי כזה...???? כאילו אתה כזה פותח את שתי כפות ידיך כשואל..??? כמיהה וגעגוע..געגוע וכמיהה... שלך-במבי.

24/04/2014 | 08:42 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, כשקראתי את תגובתך, "ראיתי" אותך יושב על החול במדבר..מסביבך חול וחול וחול..שקט..דממה..ממרחק אתה רואה את השמש שוקעת..השמים מקבלים גווני כתום,אדום, כחול,סגול..לאט לאט השמש שוקעת..אתה מרגיש צביטה בלב.."רואה" את אביך שאינו אך הינו.. מזכיר לי שכשישבתי על החוף בזמן השקיעה,הקשבתי לגלים המתנפצים אל הסלעים, הרחתי את הריח המלוח של הים,הרגשתי שהלב שלי מתנפץ לרסיסים מכאב שאין לו מילים..הרגשתי כזה...???? כאילו אתה כזה פותח את שתי כפות ידיך כשואל..??? כמיהה וגעגוע..געגוע וכמיהה... שלך-במבי

24/04/2014 | 08:49 | מאת: .במבי פצוע..

עוד על געגוע...כמיהה..וכנראה שגם קצת קנאה..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית