פגועה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2014 | 01:14 | מאת: gigit

אודי..נפגעתי מהמטפלת שלי..קניתי לה לחג מתנה.קניתי לה מארז ממש מושקע מחנות מיוחדת לשוקולדים וצירפתי ברכה שכתבתי .זו לו פעם ראשונה שנותנת לה . אני כל ראש השנה ופסח וביום הולדת של הקשר שלנו נותנת לה מתנה..זה יוצא שלוש פעמים בשנה..בדרכ זה משהו שאני מכינה..עבודת ידי..או מארז מתוק..אני משקיעה המון מחשבה והשקעה במתנות..בדרכ היא שמחה לקבל אומרת תודה וזה ממלא אותי..היום עוד לפני שהיא ראתה מה זה ולפני שקראה..היא אמרה שאולי אני מגזימה ושהיא מודעת למצב הכלכלי שלי.נפגעתי כל כך יצאתי מה קליניקה ונכנסתי לאוטו..היא שלחה הודעה וצלצלה וביקשה שאחזור..חזרתי...היא התנצלה ואמרה שזה היה ממבוכה..אני כל כך פגועה אודי..אני סובלת כל כך..אני לא צריכה גם את הפגיעה הזו...בסהכ רציתי לשמח אותה וגם שיהיה לה ולמשפחתה מתוק בחג

הי גיגית, אני מבין את הפגיעה שבדחיה של מתנה שהבאת, אם כי יש בדבריה נימה של דאגה. היא אף אמרה שהיא נבוכה... בכל מקרה - עשית מחווה אנושית ויפה ועל הפגיעה אני משער (ומקווה) שניתן יהיה להתגבר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית