המלצה - פסיכולוגית בהסדר עם קופ"ח כללית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2014 | 14:20 | מאת: jenelf

שלום רב, מזה זמן רב אני סובלת מהתקפי חרדה ופוביות שונות שהביאו לכדי פגיעה משמעותית באיכות חיי. הייתי מעוניינת לקבל המלצות על מטפלות (ניתן גם מטפלים אך בעדיפות ראשונה אני מעדיפה טיפול אצל אישה) המתמחות בטיפול בסוג זה של בעיות ושיש להן הסדר עם הביטוח המושלם שבקופ"ח כללית (לחלופין ניתן להמליץ על מטפלים במרפאת מגידו שבבני ברק). תודה רבה מראש על המענה!

שלום, אנא צרפי כתובת מייל (לא רואים אותה) והמלצות של החברים יוכלו להגיע ישירות לשם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית