לא מבינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2014 | 00:04 | מאת: מילי

להמ כל הדריכם נגמרות באשפו ז. שם אל עושםי קסימם רק מהליכם עליך אימים אנישם מפיחדים שנראים כמו פועשים וזמן מת ואשנים חלוילם. עידף שאומת ולא אגעי שוב. מצעטרת שלא הצחלתי לדבר כאן בשפה מתיאמה על דבירם ש מורת לגגעת _אאאאאאאאאאאאאאא

הי מילי, לא כל הדרכים נגמרות באשפוז. וממש לא מדובר בקסם. מדובר במקום שיכול להחזיק. גם אני עצמי עובד במסגרת אישפוזית, וההחזקה והטיפול שמתאפשרים שם אינם אפשריים בשום מסגרת אחרת. את מחפשת החזקה במקומות שהיא אינה מתאימה או מתאפשרת לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית