לאודי ואליכן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2014 | 07:20 | מאת: הילה

רוצה לאחל לנו חג שמח. מוצאת את עצמי נרגשת........ מחפשת מילים...... חג החרות- הלוואי שנדע לבחור בחרות אמיתית. להניח לה(רגלים) שמפריעים לנו, ולבחור בחיים מלאים בקשרים חיוביים. שנדע שהכח והעוצמה להרגיש טוב, להראות טוב ולחשוב מחשבות חיוביות- הוא בידינו. האביב ממש כאן, עיגולים של צהוב, אדום וסגול. עיגולים של תקווה עיגולים של כאב עיגולים של אהבה עיגולים, מעגלים, מתמזגים זה בזה....... זה עם זה..... מעגלים של רכות וזרימה.... כמו טפטופי מים....... גלים שמתנפצים אל החוף....... בתוך הנפש פנימה. אודי ואליכן- חג פסח כשר ושמח. הילה-hila

הי הילה, החופש והחירות הם בפנים. בנפש פנימה. חג שמח! אודי

13/04/2014 | 12:41 | מאת: נעמה.

לרוב אני לא מתחברת לחגים, אבל איכשהו החיבורים שלך בין עיגולים, חירות פריחה ואהבה התיישבו לי במקום נעים בלב שהחגיגיות הולמת אותו. מאחלת חג שמח ובכלל שמח, נעמה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית