עד מעט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2014 | 21:53 | מאת: מילי

תסוגר את השבעו אויל עוד דקות או שועת ואשרא לבד צמהא ל מילה או נשיהמ שתגריע ואפילו איני מכיהר אותך ומרגיהש כל כך עלובה וקבצנית למילויתך אודי תעוזר יל הרעשמתגבר ואי השקט ווהיואש איך אצלחי למושך עוד מצעטרת שאינ כך וזו בכלל אל אני רק רוהצ להסגר להטאם אודי קח אתוי מהפ הם לא מריפם ומתץכאיבים כל כך ואינ מפסקיה לצעוק ורקמפסיהק לנשםו עמוק להתנקת ולא לזוז שאל יכאב יורת כיאלט מתה אהת מבין אודי אתה מבין אויד שאינ אל מכירה בכלל קץרק קוראת מילים שלך שרוצות לדסר אויד תעהנ לי אם תוכל כי החוט דק וניא טועבת אודי אויל מחר

די. את נשמעת מתפרקת. את צריכה עזרה ממשית, מהמטפלים שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית