חשבתי שאולי תתייחס.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2014 | 00:09 | מאת: מיכ

טעיתי, כן כשהודעות כבר לא אדומות הן הולכות לאיבוד, במיוחד כשאחרים עונים......רציתי משחק..משהו...סוריקטה הציעה משחק....יפה , חוזקות זה בדיוק מה שדובר בפגישה האחרונה שלנו, ומה יצא לי מזה? לא יודעת היום כואב אולי מחר כבר לא יכאב.....סתם חשבתי שתראה, ציפיתי שפעם אחת לא תפספס למרות כל ההודעות וההגבות להודעה...........אוףףףףףףף תתייחס לכתובת "עץ נטול כאב"? טוב? לא מליחה לראשונה בחיי לקנות בגד לחג וזה מבאס.....לא ממש רוצה אולי, כל בגד נראה לי רע.......אוף........אמרת שתהיה כשהיא לא תהיה.........אוף רואה למה צריך ספר על הקשר באינטרנט גם????....אוףףףףףףףהתשובה על הספר ללאה ולך הייתה הרבה פחות חשובה :(

10/04/2014 | 13:02 | מאת: -חנה

מיכל, אני מזדהה איתך. גם אני ככה מרגישה שאם לפעמים ענו לי אודי לא ראה ולא הגיב. ואני גם מתבאסת, ומבינה את ההרגשה שלך.

הי מיכל, אולי יבוא היום ובעתיד תהיה פעם שלא אפספס. חשוב להחזיק את התקווה הזאת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית