כישלון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2014 | 00:15 | מאת: SUPERGIRL

במקום שלא ציפיתי ויכול להיות שזאת היתה הסיבה נכשלתי. המרצה אמרה שזה גבולי והיא לא יכולה להעביר אותי ובאמת שיש הרבה מקומות אחרים שיכלו להכשיל אותי בהם והייתי מקבלת את זה אבל במקום הזה-לא. איך מתמודדים עם הכישלון? בו בעת כשצריך להמשיך ולתפקד כדי לעבור את המשוכות האחרות.

הי סופרגירל, בהתחלה מתבאסים. אח"כ משנסים מותניים ומנסים שוב. מחקרים מראים שהיכולת "להשתקם" מכשלון במהירות - היא אחד המנבאים הטובים ביותר להצלחה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית