קשה לי ואין לי שקט בפנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/01/2017 | 10:31 | מאת: ינשוף

משתפת בידיעה שיש סיכוי שלא אצליח לפתוח את ההודעה אחרי שנכתב אבל בכל זאת משתפת כי אולי בשיתוף יוקל טיפול נהיה יותר ויותר קשה המצוקות לאחר מהם קשים ולרוב לוקח לי לפחות יומיים קצת להרגע ולהרגיע לפעמים אני לא מצליחה ללכת לעבודה התרופות שיכולות לעזור משביטים אותי כך שקשה לתפקד כל זה דברנו בטיפול אני עם חרדות ופחדים ובקושי ישנה אני מותשת מהמלחמות והמאמץ להיות נוכחת ..

הי ינשוף, זה נשמע קשה מאוד, אבל אני מאוד מקווה שהקושי הוא זמני ושהדברים יזרמו בהמשך ביתר קלות. אודי

21/01/2017 | 18:34 | מאת: ינשוף

תודה רבה אודי על המילים הרכות..

22/01/2017 | 07:15 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף מתוקה, מאד קשה... ונראה לי שאפשר לפתוח את ההודעה ולראות את תוכנה (?) משהו, קצת? שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית