סוריקטה .....😘❤️️😍😍😘

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2017 | 16:05 | מאת: אביב 22

היום אני איתך בהמשכים ...הרגע נכנסתי לאתר ההוא שרשמת על האייקונים ......... יש איזה כייף איזה עולם ...איזה נפלא שאת מבינה בקופסאות האלו . ואוהבת משחקים ואייקונים ועולם של אגדות , יש גם חיובי בפיצול הזה ....אני כמו פיטר פן לא גדלתי לגמרי ..תודה ❤️️😍😍😘

16/01/2017 | 06:36 | מאת: סוריקטה

הי אביב, התכונה הזאת של חיבור לעולם הראשוני עד כדי עוברי בחווייה העמוקה, יכולה להיות לעזר גם בטיפול בקטנטנים, בהבנה של החרדות שלהם, למשל. זאת במקביל לשימוש בעולם המבוגר, החלקים החזקים, כי אנחנו אמורים להיות המשענת. מבחינה זאת - אחלה תכונה - לא? 😊 בוקר, סוריקטה

16/01/2017 | 21:22 | מאת: אביב 22

תכונה שעזרה לי לגדל את ילדי . והיום מנסה לגדל את עצמי , לומדת לקבל שיש עוד צדדים שנוגדים הגיון וגם אותם צריך לקבל

17/01/2017 | 05:42 | מאת: סוריקטה

הי אביב, יופי אמרת - לגדל את עצמך. חיבוק סוריקטה (גם היום יום של הצלת חתולים, אז אני רצה)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית