נסיון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2017 | 15:29 | מאת: קוראת קבועה

Okay. התחברתי. עם כתובת מייל אמיתית, אבל פיקטיבית לא פחות מקודמתה...

15/01/2017 | 16:07 | מאת: אביב 22

ברוכה הבאה ושמחה שהצלחת .....העיקר שתיזכרי את הסיסמא 😎

16/01/2017 | 06:59 | מאת: סוריקטה

הי קוראת, עצוב קצת עניין הפיקטיביות, לא? אולי גם השם שבחרת מזכיר משהו בכיוון, אולי? את יודעת, טרולים היו בוחרים בשמות מהסוג הזה. וזה אולי מרגיש כאילו את קצת מעלינו, ואני מזמינה - רדי אלינו, היי עימנו. אם תרצי. חיפשתי קצת מבין הודעותייך כדי לחבר לי רצף או תמונה. לא הצלחתי מבין ההודעות הראשונות שמצאתי לראות אם סיפרת כאן עליך. פרטים מחייך. ואולי באמת לא פירטת. ראיתי שעפי"ר שאלותייך אינטלקטואליות ענייניות, כביכול. מגיחות להן, צצות, מפציעות להן פתאום. ואני, ככה אני, תמיד מחפשת את הקשר ומדוע נשאלת השאלה. מה המקור הפנימי הרגשי המניע אותה. וחייכתי שוב שראיתי את ההודעה בה צירפת את הקישור ל "let me google it for you" אני תוהה מה יקרה עם הקבוצה. הגרעין די נשאר. טוב שהראית פנייך. סוריקטה

16/01/2017 | 20:55 | מאת: קוראת קבועה

הי, תודה על ההתייחסות ועל ההזמנה. אני אכן לא זקוקה כרגע לפורום הזה כקבוצה. השם שבחרתי, גם אם הוא נשמע סתמי או טרולי, משקף בדיוק את פעילותי כאן ברוב הזמן: קוראת [הכל] [באופן] קבוע/ה. אני מסכימה שבחירה, מעצם טבעה, איננה סתמית, ובכלל זה גם הכינוי האנונימי-למחצה שלי. זכורה לי אפילו התדיינות שלי עם אודי בנושא כינויים ומה הם משקפים. ולמבקשי הרצף והאינטגרציה: באחת מהודעותי הרחוקות התוודיתי על שנים-שלשה מהכינויים הקודמים שלי כאן. לא נראה לי שווה קריאה במיוחד, אבל מי שמעוניין לחפור, מוזמן...

17/01/2017 | 05:40 | מאת: סוריקטה

הי קוראת, אני אולי כן אבחר 'לחפור' קצת בהתכתבויות העבר (במוגבלות המקום). יש סבירות גבוהה שאדבר שטויות בהיעדר מספיק פרטים ואפילו חשובים מאד, כאלה שמשנים את כיוון המבט לעתים (שזה משהו שכבר קרה לי כמה פעמים לאחרונה, ולכן אני נזהרת או חוזרת בי ממילותיי). תודה לך, בוקר אור, סוריקטה

הי קוראת, ברוכה המצטרפת! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית