לבחור נכון .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2017 | 14:31 | מאת: אביב 22

https://www.youtube.com/watch?v=yjJcnqZqciU יקרות לא יכולתי שלא לחשוב על כולנו כאן .... לכל אחת ואחת את הבית המתאים לה , שבוע טוב

15/01/2017 | 16:10 | מאת: אביב 22

איזה כייף לראות לאט לאט שכולם חוזרים מצליחים להיכנס ...... אישית זה עושה אותי ממש ממש מאושרת תודה לכן שלא ויתרתן ומי שעוד לא הצליחה להיכנס לא לוותר , מחכים לכן כאן בואו ...

16/01/2017 | 07:08 | מאת: סוריקטה

הי אביב, בבחירה, כנראה, תמיד יש איזה סיכון ואולי קל יותר כאשר באמת לוקחים מראש את האפשרות להתאכזב. ולומדים משגיאות, וגם כאן איני מחדשת. ולשבת על הגדר, יש לזה מחיר. בימים האחרונים היה לי רצף של החלטות, כנראה שגויות בדיעבד, עד שהגעתי, ולא מאוחר מידי אני מקווה, לאיזה ביצוע שהתעכב. מדובר בהצלה וטיפול בגורון חתול רחוב שחולץ מרכב והיה במצב חירום. לקח לנו (היו שותפים) להבין שצריך לשלוח אותו לאשפוז ולא לנסות לטפל בכלים ביתיים. בוקר אור, סוריקטה

16/01/2017 | 21:18 | מאת: אביב 22

אכן מסכימה איתך אבל איזה כייף שיש לנו היום את זכות הבחירה החופשית .... ואת מרגשת בהתמדה והעזרה לחתולי הרחוב .. ימים טובים 🙅

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית