אינני יודעת מה לעשות..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2017 | 12:36 | מאת: ינשוף

התקדמתי בעזרת טיפול- פחות מתנתקת.. כבר כמה זמן אני חווה מצוקות קשות לאחר טיפול ואני שואלת את עצמי למה להמשיך... ברור ששוחחתי עם המטפלת וגם לה אין תשובות.. נשארת עם ספקות לגבי המשך.. אני מאוד קשורה למטפלת אבל האם זו סיבה מספיק טובה לשאר בטיפול.. לא יודעת... בנתיים נשארת עם הספקות ומקווה שבהמשך יהיו לי את התשובות..

15/01/2017 | 15:27 | מאת: אביב 22

ספקות זה טוב זה אומר שעובדים שחושבים שמאפשרים לעוד קולות להישמע אבל איך זה שתמיד שקצת מתקדמים ועושים פעולות לטובתינו באים הקולות האלה נגדם. אני קוראת לקולות האלה טרולי נפש ......כאלה שבאים לבדוק עד כמה אני חזקה בדרך שלי לתקן את מה שהרסו בי אוהבת אותך תמשיכי לתת מקום לקולות הנכונים אל תפחדי מהטרולי נפש .. הם מנסים להגן עלייך בדרך שהם מכירים הם רק לא שמו לב שהתחלפו הזמנים . אוהבת חיבוקים לכולך .....

15/01/2017 | 16:44 | מאת: ינשוף

פרט כאן את שאלתך למומחה אביב יקרה מילים חכמות ומדוייקות תודה רבה אביב יקרה

16/01/2017 | 07:21 | מאת: סוריקטה

כי זה נשמע לי שמשהו טוב מתהווה שם. הי ינשוף, כשהגעתי לטיפול, אני חושבת שלא ידעתי מה זה בכלל מצב לא מנותק. והמשכתי, כי, לא יודעת, אפילו אולי מבלי ממש להבין. ואת יודעת, אפילו לא ידעתי שאני מרגישה שיש קשר ביני למטפל. והנה. מקרה אחד אינו מעיד על אחר, אבל דוגמא אולי יכולה לתת קצת תקווה. את חמודה אמיתית, ואת לוקחת אחריות שזה ממש נוגע ללב שלי, שלך, סוריקטה

הי ינשוף, זה בסדר להשאר עם הספקות עד שדברים מתבהרים יותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית