לסוריקטה - נורמטיביות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2017 | 10:06 | מאת: mika

הי סוריקטה, את יודעת.. קראתי לפני כמה זמן איזשהו שירשור שהתחלת לגבי נורמטיביות ואיך זה שנשים (או אנשים) שעברו פגיעות או שיש להם חסכים בכל זאת מצליחים להיות נורמטיבים : להתחתן, להקים משפחה, לעבוד...עוד אז רציתי לענות לך, אבל אני עושה זאת כעת. לי יש חיים נורמטיביים: משפחה, עבודה טובה אבל מבפנים, מאוד קשה לי: הזוגיות שלי יש בה קשיים, ובעבודה פיספסתי קידום ענקי בגלל ויכוח סתמי שיזמתי עם הבוס . יש ספר שאני קוראת עכשיו שנקרא קיפודים. הוא כתוב מדהים !!!!! (אבל ממש...)ומספר על דמויות שלכאורה נראות מאוד נורמטיביות אבל במהלך הספר מתגלה המורכבות הפסיכולוגית של הנפש שלהם. אוף, סוריקטה יקרה, החיים (וגם אנחנו) מורכבים...ומבחוץ, לא תמיד ניתן לדעת..

15/01/2017 | 19:59 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, יופי של התייחסות. אי אפשר לדעת - מסכימה איתך. גם מי שישוחח איתי, מרחוק, לא ישער בנפשו. תודות על השיתוף. נגע בי מאד. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית