סוף שבוע רגוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת סוף השבוע. נוחו היטב ואספו כוחות. נשוב וניפגש בראשון. שמרו על עצמכם, אודי

13/01/2017 | 10:10 | מאת: אביב 22

(בנות לא להרוג אותי ) כל כך אוהבת את ההודעה הזו מחכה לה בכל חמישי משהו מאין סגירה , משהו בטוח ששומר עלי שמזכיר לי שאני יכולה וצריכה לשמור עלי ... אודי השבוע בעיקר אולי בגלל התמצות של הוואוו וההרגשות שהתערבלו בתוכי אם שאר רגשות ותחושות . רוצה להגיד לך תודה על היותך כל כך מרגש, קוראת אותך מרגישה איך אתה עובר בנינו מטפס אחת אחת , לא מוותר אפילו שממש מאוחר שממש אתה לחוץ בזמן ובכוחות נותן ממה שיש לך ... וגם שזה כזה קצר ולפעמים לא ברור , שלוקח אותי למקומות שלי , מפחידים וקשים עדין מורגשת הלטיפה שלך ...התחושה שהכל בסדר .. (וכשלא תודה שאתה מאפשר להגיד את זה , מלמד אותי שאפשר ) תודה לך אודי , איש יקר שבחרת לתמוך ולעזור לי במסע חיי , כל כך לא מובן מאליו .. אודי בשבילך , תודה לך באמת שבזכותך העולם נראה יפה יותר חיובי יותר ... https://www.youtube.com/watch?v=YKMHyFQf2Z4

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית