..... ?? ....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/01/2017 | 16:32 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, מרגיש לי .. ? מה .. ? כלום .. ? סתם.. ? אפילו לא יודעת לומר מה... ואולי אין מרגיש .. ? כלום כזה.. ? סתם כזה...? מנסה להסתכל החוצה, רוצה להרגיש.. ו..כלום.. כאילו מחוץ למשחק החיים.. מתבוננת מבחוץ. כאילו מישהו דחף, זרק אל מחוץ לזרימת החיים.. אדישות ..? כלום ? ואולי זה נקרא ניתוק ...? ולמה זה פתאום ? ועל מה ? ולמה ? לא מוצאת סיבה.. לא יודעת למה.. אפילו מזג האוויר מחייך בחוץ.. אולי אפילו מנסה לקרוא ..? מנסה להושיט יד.. מתבוננת החוצה ואין מרגיש.. כלום.. זה נקרא מוות ..? מוות של הנפש ..? מוות של הנשמה.. ? כך, פתאום, סתם ללא סיבה.. ? על מה ..? ולמה ? כך . סתם. פתאום. ללא סיבה ידועה.. ?

הי במבי, כנראה ניתוק, וכנראה שיש סיבה, גם אם לא ידועה לך כרגע. ואולי כבר התבררה? אודי

14/01/2017 | 19:25 | מאת: סוריקטה

הי במבי, אולי הנפש 'איבדה את ההכרה' כי משהו מאד כואב, לא תמיד יודעים... ואולי, אולי הרגשות כרגע 'רק' לא עוצמתיים, זה לא שאינם, אבל אולי חוויה באמפליטודה נמוכה יחסית פחות נחשבת לפעמים, וכאילו מתאפסת? רעיונות, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית