יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר חיובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/01/2017 | 16:05 | מאת: מיכ...

אודייייייייייייייייייי שומע????? עבור, :) זה רק ניסיון אבל נראה לי שכן! כן! כן! לא יאמן. כמה ניסיתי. בנות אחרות, בבקשה תנסו עכשיו בתור משתמש חדש, תכתבו לעצמכן כינוי שהיה עם שינוי קטן וסיסמא חדשה וזה עובד עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!! אודי, היה קשה ממש!!!!!!! במיוחד להרגיש בחוץ כל כך... התגעגעתי לפה, קינאתי,,,,חשבתי כמה טיפשה אני יכולה להיות שאני לא מצליחה ואחרות כן, אמנם הבנתי שזה בגלל שלא כתבתי מייל אמיתי, פחדתי ממש פעם אז לא רציתי שיהיה לי פה מייל שמור, מבין??... ועכשיו נכנסתי כמשתמש חדש,ומייל אמיתי שפתחתי במיוחד בשביל זה, כמה מאמצים... עדיין מיכ אבל שלוש נקודות :) יש המשך לשם שלי :) ולא שלמה, ממש לא, אפילו די שבורה ועייפה, התחלתי לספר בטיפול, כאילו מישהיא אחרת הרגשתי, לא אני..כאילו נוגע לא נוגע בי בכלל...יש הסבר לכל זה? האם החיובי בין הפגישות פתח את השלילי האמיתי שלי??????מה דעתך????? אוהבת אותך ואת המקום הזה עד כדי כך שלא ויתרתי עליו. נ.ב. סליחה שאפילו כעסתי שאולי אינך מבין כי כתבת "תעזרו בתמיכה" אחר כך נפרדת רגיל ובכלל לא ידעת שאנחנו נעזרים המון בתמיכה לשווא...אז כבר לא לשווא, מיכ

הי מיכל! ועכשיו אפשר לברך: ברוכה הבאה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית