וואוו אודי כן וואוו.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/01/2017 | 13:57 | מאת: אביב 22

מדהים הגלים האלה שמנפצים לצוקים . האמת שלמדתי קצת לצוף וקצת לצלול מתחת ... הרבה בעזרתך אודי בעזרת האפשרות להנכיח את עצמי כאן. כתבת לי על המכשפות וואוו ..קצת טרף לי את הקלפים הוואוו הזה הבהיל הכניס להמון קולות .... המעניין בכל הקולות ,זה שני דברים שהפעם לא עלה בי כעס ..מרגישה שצמחתי טיפה והשני והחשוב יותר זה התחושה שאתה כועס עלי מול הכאב שהבאתי לכאן . אני יודעת ,שאין בוואוו הזה כעס עלי בכלל... והמעניין ;שתמיד אני לוקחת את זה, למקום הזה שאסור להביע כאב . שאמירת כאב פרושה כעס !!!!!!! ובכך מנציחה את המקום הזה אצלי שלא מאפשר לכאב להיות. אודי זה באמת היה וואוו וזה רק פתח ל... הפלאשבקים של הגוף הם המטורפים ביותר...מולם גם קשה לי להגיד שלא היה ושאני משקרת ... אודי שוב תודהההה על המקום והיד שמושטת תמיד .☺

הי אביב, אין בי שום כעס כלפייך. אני מלא הערכה אלייך (וכך צריך לקרוא את הוואוו...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית