תמיכה טכנית עקב שדרוג מערכת הפורומים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/01/2017 | 12:57 | מאת: תמיכה טכנית - צוות דוקטורס

גולשים יקרים - אני מבינה את התסכול והכעס על שהינכם חווים תקלות בהרשמה ובכניסה לפורומים השונים. אני זמינה תמיד לכל שאלה ובקשת עזרה. אנא כתבו לי מייל מסודר ובו פרטו את התקלה בה אתם נתקלים, הפורום אליו אתם מנסים להתחבר, ואת המייל שאיתו רשומים במערכת. המייל שלי הוא [email protected] אני עושה ואעשה כמיטב יכולתי לעזור לכולם ולהחזיר את הפורומים לקדמותם, אל תהססו לפנות בכל בעיה. המשך יום טוב, הדס - צוות התמיכה הטכנית דוקטורס

10/01/2017 | 14:41 | מאת: אנונימממית

11/01/2017 | 18:05 | מאת: -חנה

מקווה שתראי, אם לא אולי אשלח לך גם למייל. למה דרך הפלאפון לא ניתן לראות את שם הכותבת? מלבד את השם של אודי, מנהל הפורום, לא רואים... בגרסה הקודמת כן ראו. וגם מה עניין 20 התווים בכותרת? הפתרון שמתאנו כאן הוא לעשות רווח ואז כאילו כתבת. יש אפשרות לקבל תגובות למייל, פעם זה היה עובד, זה כבר הפסיק לפני מספר חודשים (עוד לפני ההתחדשות). אשמח אם תוכלו לסדר זאת. תודה רבה(:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית