לינשוף היקרה מאוד.. אני רואה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2017 | 17:08 | מאת: ינשוף

בעקבות כל מה שקורה בפורום לאחרונה.. אני כותבת לינשוף שפוחדת ועם חרדות.. ינשוף יקרה אני רואה אותך... אני רואה את כולכם אני יודעת שממש קשה עכשיו שלא רואים אותך... ושמרגיש שמתעלמים שום דבר רע לא קורה עכשיו זה לא כמו אז שהתעלמו ופגעו היום את במקום בטוח.. מקום שאף אחד לא יפגע בך יותר מה שקורה בפורום מעורר את כל הפחדים וחרדות... תנסי להפריד בין אז לבין עכשיו אני יודעת שקשה... אני רואה ואני לא אתעלם ממך.. אני כאן... מחזיקה לכם את היד.. מרגיעה... הכל בטוח... הכל שקט... אני לא נוטשת... מחזיקה אתכם ביחד.. אתכם כל הזמן... הכל בסדר.. אפשר להרגע... מינשוף (הבוגרת).

09/01/2017 | 10:06 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף יקרה, כתבת מרגש כל-כך. המקום, היכן שאת, כולו שלך. ❤ סוריקטה

09/01/2017 | 10:48 | מאת: אביב 22

אוהבת גאה בך על נכונות לקבל אותך ולהיות שם עבורך חיבוק ענק

10/01/2017 | 01:39 | מאת: ינשוף

אודי בבקשה שוב מרגישים שמתעלמים נכון שכתבתי שאני לא אתעלם אבל רציתי גם שתגיד שאתה לא מתעלם עכשיו מחכים עוד ימים עד שתגיב להודעה שלי ועצוב לי וכואב לנו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית