אודי וכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2016 | 18:05 | מאת: .במבי פצוע..

ניסיון... למה דוקטורס איפסו ומבקשים הרשמה מחודשת ? הם מעייפים.. טוב אני רצה לפיסול.. בטח אחטוף גירויים מפה ועד הודעה חדשה.. מקווה שלא ארים ידיים ואתייאש.. במבי

הי במבי, עשו ב'דוקטורס' שדרוג מערכת והדבר גרם ללא מעט שיבושים. מאחר ואנו תלויים במערכת טכנית, היה פרק זמן שהחלק הטכני לא ממש אפשר תפקוד. נתרגל ונלמד את המערכת החדשה. הדבר החשוב הוא שנוכל לחזור לשגרה מבורכת. מקווה שלא תרימי ידיים ותתייאשי, שם וכאן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית