אודי, הביטלס :)...אענה לך באותו מטבע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/12/2016 | 16:32 | מאת: מיכ

Mother, you had me but I never had you, I wanted you but you didn't want me, So I got to tell you, Goodbye, goodbye. Farther, you left me but I never left you, I needed you but you didn't need me, So I got to tell you, Goodbye, goodbye. Children, don't do what I have done, I couldn't walk and I tried to run, So I got to tell you, Goodbye, goodbye. Mama don't go, Daddy come home. Mama don't go, Daddy come home. Mama don't go, Daddy come home. Mama don't go, Daddy come home. Mama don't go, Daddy come home. Mama don't go, Daddy come home. Mama don't go, Daddy come home... העתקתי אין לי כח לתקן...בכל מקרה הכל נובע משם כנראה..ותמיד נרצה שאבא ואמא יבואו הבייתה במובן החם של המילה לעולם אזדקק לחום הורי :( את הנעשה אין להשיב..."כל מה שאנחנו צריכים זה אהבה"...לא בטוחה שהאהבה שתתן שווה לזה שתקבל חסרה לי אהבה מסוג שלעולם לא אשלים אותה...וזה כל כך עצוב :(

הי מיכל, אכן...עצוב... אבל יש כל מיני סוגי אהבה שכן אפשר לקבל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית