מתפרקת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/12/2016 | 18:28 | מאת: אביב 22

אם אני אנני אני אז מי אני בכלל... רוצה להעלם לכדי נקודה קטנה ופוחדת כל כך ..... רגעי החיבור מתמעטים והולכים ונראה שרוח הלחימה עוזבת אותי. כבר לא אכפת לי כלום ..ושעות נעלמת לתוך עצמי ... עצוב לי כל כך ... ולא מאפשרת גישה לכאב הזה לאף אחד. מנסה לצוףף ולא לטבוע בים של רחמים עצמים וקורבנות אומללה ...

05/12/2016 | 09:27 | מאת: ינשוף

מבינה את המקום הזה שנלחם לא לתת מקום לכאב... אנחנו נלמד אביב יקרה במקום בטוח לאפשר שיחרורו... אולי בטיפול?? אוהבת, ינשוף

הי אביב, אז אולי תנסי לאפשר כאן מעט גישה? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית