במבי ושירה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2016 | 03:20 | מאת: רוני

הגבתי לך ביום חמיששי בטעות בעץ שלשירה:.תכנסי לראות? ושירה-מחזקת את ידייך ומתנצלת על התגובה שם שבכלל לא בתאימה לך ולמה שנשמע שהיית צריכה.

04/12/2016 | 22:26 | מאת: .במבי פצוע..

הי, וואללה... בא לי לצעוק יש !!!!!!!!!!!!!!! ההודעות נפתחות מהמחשב.. סוף סוף אפשר להגיב ולא להרגיש שחסמו לך את הפה עם ממחטה .. בא לי עכשיו פשוט סתם לכתוב ולכתוב ולכתוב ולכתוב.. ואללה רוני את הראשונה שאני מצליחה לענות ויודעת שההודעה לא תתעופף דרך האייפון למרומים.. פשוט יכולה לענות בכייף מהמחשב הביתי.. תודה לך רוני על מילותייך... כן.. הקורס הזה מאוד מאתגר עבורי.. מטרלל אותי לחלוטין אך יחד עם זאת אני רוצה להשתתף בקורס הזה . גם מתחברת מאוד לפיסול וגם האיתגור לגבי הגוף שלי,של אחרים. לנסות ולראות אותי פעם ללא בגדים ,אולי פעם עוד משהו.. ??? נראה.. מה בוער.. לאט לאט.. אולי עוד 1000 שנים ??? תודה לך.. במבי.

07/12/2016 | 20:19 | מאת: שירה

תודה על החיזוק איכשהו התגובה שם לא היתה כל כך תלושה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית