זוגיות מתי.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2016 | 10:30 | מאת: דינה17

שלום אשמח לדעה שלך היום אני בת 35 ועדיין לבד עם כל הרצון להיות כבר בזוגית ואחרי טיפול ממושך של שנים הייתכן 30 שנה לחיות בבית ובין הורים שיש להם קשר מעוות מלא שנאה ומלא אלימות מילולית ורק הישרדות יומיומית...יתכן לגדול בבית בבית כזה ובתור ילדה שחוותה חוסר אהבה הבנה חמלה הכלה גדלה על אלימות פיזית בנוסף..יתכן שכל זה חזק ממני וחוסם אותי מלהגשים את מה שאני מאחלת לעצמי? ברור לי שכל זה משפיע וקשור... אציין שעברתי שינוי באמונות שינוי במחשבה ובהרבה מובנים,אציין שאני בחורה איכותית.רואה שאני עדיין יורה לעצמי ברגל בתוך הקשרים ומלא פעמים אני לא מתפשרת כי זה מאד קשה לי.. נותנת לזמן לעשות את שלו ויוצאת לדייטים אבל ההתלהבות יורדת והלבד מתחיל לנצח ! האם יש באמת צורך שוב לחזור לטיפולים? למרות שאין לי שום כוונה

שלום דינה, אם אין לך שום כוונה - אז השאלה מיותרת. ללא קשר למקור הקושי בביסוס קשר זוגי - אם יש קושי כדאי לטפל בו, או שלקבל שזה המצב ולהסתגל אליו, אם אין כוונה לשנותו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית