לכולכם..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2016 | 23:34 | מאת: .במבי פצוע..

רוצה לומר לכם שיש תקלה בדוקטורס. לא מצליחה לפתוח את ההודעות דרך המחשב אלא רק דרך האייפון. הגבתי לחלק מכן דרך האייפון אך אף לא תגובה אחת שלי הועלתה. רק הודעה חדשה שכתבתי. זה מתסכל,מאכזב,מכעיס וגם שם אותי קצת בתחושת חוסר אונים.. רוצה לומר לכן שכל עוד השיבוש במערכת דוקטורס תמשיך להתקיים ,לא אנסה שוב להגיב . מתסכל לראות שהתגובות לא עולות. מעניין איך התגובות שלכן כן נקלטות במערכת למרות שגם אתן מצליחות להגיב רק מהאייפון..לא? יש מישהי שמצליחה לפתוח את ההודעות ולהגיב מממחשב ? זה כבר נמשך לא מעט זמן.. מעצבן.. והיום ,אחרי מפגש הפיסול יש אישה ששוכבת על הגב/צד שדיים מעט נפולות, יש לה גוף ,אפילו פופיק :) אבל.. אין לה ראש וגם רגליה כרותות מתחת לברכיים.. ודווקא כן תיכננתי שיהיה לה ראש ורגליים שלמות.. אבל המורה כבר רוצה שנסיים עם זה אז לא הספקתי.. קצת מעצבן.. מה בוער לו,למורה ? אחרי מי/ מה הוא רץ ? לאן הוא כל כך ממהר ? בשבוע הבא תבוא מודליסטית ונתחיל לפסל אותה.. האמת היא שאני קצת בלחץ.. טיפונת חרדה.. מה בוער כל כך למהר ???? המודליסטית יכולה לבוא גם בעוד חצי שנה.. לא יקרה שום אסון.. אולי הקורס הזה לא מתאים לי ??? זה קצת משבש לי את המחשבות, את הרגשות אני קצת מבולבלת... במבי.

01/12/2016 | 08:15 | מאת: אביב22

במבי גם אני קמתי הבוקר בתחושה של אולי לוותר על הקורס הזה. מילא השעורים אבל עבודת המחקר שאני אמורה לעשות רודפת אחרי בלילות... גם אני חליתי בגלל הטריגרים. ולמה מספרת לך כי לא יודעת מה לעשות ...חושבת שאולי נמשוך עוד קצת ואז פחות יחדור פנימה ...בואי ננסה היום אנחנו תמיד יכולות להגיד די...מספיק...לא?????? ודוקטורס מכירה את התסכול לרוב אני מהפלא כי אין לי זמן למחשב בכלל...וכן צריך לחכות שהוא ייתן אישור ששלח...לפעמים זה פשוט לא עולה ...

01/12/2016 | 15:06 | מאת: סוריקטה

בנוגע לתקלה הטכנית. ממש. הי במבי, אחותי, גם לי הרבה יותר מתאים להיכנס דרך המחשב, גם אם מגיעה אליו בתדירות נמוכה יחסית. איך ששינוי התנאים והמרחב משנה איזונים בקבוצה. בפנים שלנו... שלך לבינתיים, סוריקטה

01/12/2016 | 15:47 | מאת: מיכ

מעניין למה בחרת דווקא בקורס כזה?? לי זה נשמע הזוי וקצת סדיסטי..סליחה במבי...אבל אפשר לפסל הרבה דברים.....ואןלי את מתעקשת כדי להתמודד?? לא יודעת זה מוזר בעיניי הבחירה

הי במבי, אני מגיב מהמחשב ואין לי בעיות מיוחדות. ולגבי הפיסול - תקשיבי לקצב הפנימי שלך. איפה שאפשר להסתנכרן - נהדר. איפה שלא - גם בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית