תת מודע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2016 | 11:43 | מאת: ינשוף

בטיפול הביאה כלפים תמונות של כל ממיניי.. כי אמרתי לה שאני מרגישה תקועה הרבה זמן עם הספקות ופחדים שהחוויות לא אמיתיים אז... דרך הכלפים הספקות מתפוררים ויחד עם זה החרדות ומצוקה בפנים נלחמת להכחיש, להתעלם.. מרגישה לכודה בין הספקות והמציאות לא יודעת לאן לברוח... רק עמוק עמוק בפנים..

01/12/2016 | 09:15 | מאת: אביב 22

את לא מדמיינת ולא ממציאה .אף אחד לא רוצה לבנות לעצמו עולם כזה .. אוהבת ומחבקת והקלפים רעיון מצויין .. :))))))

01/12/2016 | 17:46 | מאת: ינשוף

למרות שלא הגיבו לך אני כאן איתכם

הי ינשוף, זו מלחמה בין שני צדדים: הצד שרוצה הכרה והצד שמסרב לגעת בדברים. זה ממש קשה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית